El Càmping

Benvinguts a casa
nostra

El nostre càmping és l'espai ideal per relaxar-se, gaudir de la natura i passar temps de qualitat amb la família i amics. Descobreix una varietat de serveis pensats per fer de la teva estada una experiència memorable.

PARCEL·LES PER AUTOCARAVANES
PARCEL·LES GRANS
MÒBIL-HOMES
Una estada perfecta

Serveis del càmping

Aparcament privat

Ample espai d'aparcament dins del càmping, assegurant comoditat i seguretat per al teu vehicle durant la teva estada.

Ideal per Autocaravanes

Facilitem tot el necessari per a les autocaravanes, incloent zones de càrrega i descàrrega d'aigües, per a una estada sense preocupacions.

Rentadores

Disposem de rentadores de fàcil ús, perquè puguis tenir la teva roba neta en qualsevol moment, afegint comoditat a la teva acampada.

Instal·lacions sanitàries

Les nostres instal·lacions sanitàries tenen un manteniment constant, per nosaltres és important garantir el màxim confort i higiene durant la teva visita.

Internet d'alta velocitat

Connecta't amb el món amb el nostre servei d'internet de gran velocitat disponible en tot el càmping gràcies a la nostra xarxa de repetidors.

Energia per a tothom

Oferim accés a quadres elèctrics en totes les parcel·les. Emprem endolls tipus CETACT II+T de 16A. A la recepció tenim adaptadors CETACT o SCHUKO.

El tracte proper
és el nostre secret

Ens preocupem d'oferir una atenció personalitzada i propera. El nostre equip sempre està disponible per assegurar-se que la teva experiència al càmping sigui tan acollidora i agradable com quan estàs a casa.